Over ons

Wij maken geen pakken, wij maken geweldige kleren

Wij maken op maat gemaakte kleding voor de moderne man die zich wil onderscheiden. Van een pak tot overhemd, jeans, polo’s en schoenen – Suittruck brengt tailoring op een innovatieve manier rechtstreeks naar jouw deur. Elke dag, op elk moment, overal. Of je nu thuis bent of op het werk.

Smart tailoring brand Frederik George werd in 2013 opgericht door Rutger Vlaming. Zijn vrouwelijke tegenhanger, W.Oak, werd kort daarna opgericht om elke vrouw in haar kracht te laten staan. Oftewel “Women of all kind”. Suittruck is het mobiele atelier op wielen waar het allemaal samenkomt: een comfortabele huiskamer sfeer, persoonlijke know-how en onze baanbrekende tech.

Op de traditionele manier een pak maken vereist aandacht, een persoonlijke aanpak en finesse. Wij voegen een geheel nieuwe dimensie toe aan het rijke ambacht van op maat gesneden kleding. Wij helpen je bij het kiezen van de stoffen, het vinden van de perfecte pasvorm en het op maat maken van jouw kleding. Waar en wanneer je maar wilt, wij komen naar je toe en helpen je om een garderobe te creëren die er echt uitspringt.

Wij zijn de nieuwe generatie kleermakers.